Autosedačka MaxSpace Comfort System+ ISOFIX 15-36 kg/100-150 Navy

7 490,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

 

Zásady doručení

  Nakupte hned, plaťte později!

Bez poplatku si odložte platbu až o 14 dní, nebo nakupte na splátky.

Avionaut MaxSpace Comfort System+ je moderní autosedačka v kategorii 100-150 cm / 15-36 kg, která plně vyhovuje evropské homologační normě i-Size. Autosedačka vhodná pro děti od 4 do 12 let kombinuje vynikající bezpečnostní prvky a vysoký standard zdravého sezení a pohodlí pro dítě.

Ergonomická konstrukce autosedačky byla navržena ve spolupráci se speciality v oboru pediatrie a fyzioterapie. Autosedačka je certifikována německou asociací AGR (asociace pro zdraví zad), což znamená, že Avionaut MaxSpace Comfort System+ předchází problémům se zády a bolesti zad a může být nápomocná i při léčbě onemocnění pohybového aparátu.

Autosedačka Avionaut MaxSpace Comfort System+ nabízí dodatečnou podporu krku ve formě profilovaného polštáře, který stabilizuje krční páteř, odlehčuje svaly a především zajišťuje výbornou oporu horní části páteře. Profil bederní části je ergonomicky podepřený a eliminuje bolesti zad. Tvar sedáku a dodatečná výplň poskytují oporu stehenní kosti a zabraňuje brnění nohou. Snížením tlaku na kostrč a udržováním přirozeného sklonu pánve pomáhá autosedačka chránit páteř před skoliózou.

Pro dokonalé uchycení se autosedačka připevňuje do auta s pomocí Isofix úchytů.

Pohodlí malého cestujícího zaručuje měkké polstrování nejvyšší kvality, nastavitelná opěrka hlavy nastavitelný náklon pro pohodlnější spaní na cestách. Mimořádně prostorná a hluboká sedačka vyplněná paměťovou pěnou zajišťuje dítěti nejenom zdravé, ale i maximálně pohodlné sezení. Díky plynule nastavitelné výšce opěrky hlavy autosedačka roste s vaším dítětem. Nastavení opěrky hlavy provedete snadno s pomocí tlačítka na zadní straně opěrky.

Inovativní systém boční ochrany a hluboká opěrka hlavy minimalizují riziko následků bočního nárazu. V závislosti na místě upevnění autosedačky ve vozidle je na levé nebo na pravé vnější straně autosedačky k dispozici další bezpečnostní prvek absorbující energii nárazu. Dítě je v autosedačce MaxSpace Comfort System+ připoutáno 3-bodovým bezpečnostním pásem automobilu. Potah bezpečnostního pásu Belt Cover přispívá k většímu pohodlí a lepší ochraně dítěte v autosedačce. Vodič pásu integrovaný do opěrky hlavy zajišťuje optimální vedení pásu dle výšky dítěte. Dva vodiče břišního pásu zajišťují správnou polohu této části pásu. 

Potah autosedačky je vyroben z kvalitní měkké tkaniny, šetrné k pokožce dítěte a přesto odolné. Potahy všech autsedaček Avionaut splňují normy standardu Oeko-Tex® 100, potvrzující, že potahy neobsahuji zdraví škodlivé látky. Potah je možné prát v pračce.

Autosedačky Avionaut jsou testované a certifikované v mnoha evropských výzkumných institucích pro záruku vysoké bezpečnosti a komfortu při cestování. Autosedačka MaxSpace je v souladu s homologací i-Size. Vysokou bezpečnostní třídu zajišťuje optimální kombinace EPP, PP, PA a paměťové pěny, které absorbují přetížení v případě nárazu. Inovativní materiál EPP se vyznačuje vysokou odolností vůči fyzikálním a chemickým faktorům. Vynikající parametry pevnosti činí tento materiál ideální pro konstrukci autosedaček, protože se nedeformuje ani při vysokých zatíženích způsobených kolizí.

Autosedačka je kompletně vyráběna v Evropě pro maximální kontrolu nad výrobou a použitými materiály. 

AV360MAX04
2 ks

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

ZDE SI VYTVOŘTE REZERVACI K NÁVŠTĚVĚ NAŠÍ PRODEJNY